82021nov

November – maand van de seniorconsultaties

In november zet Dierenartsen De Nekker de oudjes extra in de kijker! Huisdieren worden steeds ouder, o.a. omdat we steeds meer kennis vergaren over ziektes en ouderdomskwaaltjes en over hoe deze adequaat te behandelen. Net zoals mensen ervaren ook oudere dieren weleens ouderdomskwaaltjes of een pijntje hier en daar. In november schenken we daar speciale aandacht aan, vanaf 1 t.e.m. 30 november krijg je 10% korting op een zgn. seniorconsultatie! Een seniorconsultatie kan je steeds telefonisch (niet online!) bij ons inplannen. Er wordt dan o.a. gekeken naar de algemene conditie van je huisdier en er wordt ook een bloedonderzoek uitgevoerd in ons eigen labo. Ook op medicatie en voeding die je aankoopt tijdens de seniorconsultatie kan je genieten van korting! Heb je dus een kat of kleine hond die ouder is dan 10 jaar, een middelgrote hond boven de 8 jaar of een grote hond van meer dan 7 jaar? Maak dan zeker – telefonisch – een afspraak voor je seniorconsultatie! Elke klant die tijdens de maand november op afspraak komt voor zo’n seniorconsultatie, maakt trouwens kans op een leuke prijs! Een onschuldige hand zal onze super leuke prijs verloten onder één van onze senioren die langskwamen. Tot snel!

Team Dierenartsen De Nekker