272021okt

Afspraak annuleren? Verwittig ons tijdig a.u.b.

Beste klanten en toekomstige klanten,

De laatste weken ervaren wij dat consultatieafspraken niet altijd worden nagekomen. Graag willen wij het belang van het nakomen van afspraken benadrukken. Voor elke consultatieafspraak reserveren wij zowel een dierenarts als een consultatieruimte en plannen wij ook voldoende tijd in de agenda om je huisdier te onderzoeken. Hetzelfde geldt voor elke operatie-afspraak maar dan gaat het uiteraard om nog meer tijd. Wordt een afspraak tijdig geannuleerd (graag 24u op voorhand) dan kunnen wij onze planning nog enigszins aanpassen. Wordt er echter niet verwittigd dan is dat niet alleen tijdverlies en een grote frustratie voor ons, je ontneemt daarenboven ook nog eens de kans voor een ander huisdier om op dat moment behandeld te worden. Zelfs in geval van overmacht vragen wij met aandrang om ons een seintje te geven indien je je afspraak niet haalt. Zoniet zie wij ons genoodzaakt om een administratieve kost van €15 aan te rekenen.

Dank voor je begrip en medewerking.


Team Dierenartsen De Nekker