222024feb

RX Beeldvorming fel verbeterd

Met ondersteuning van X-Ray Verachtert Digital NV heeft Dierenartsen De Nekker geïnvesteerd in een update van de RX-apparatuur. Sinds opstart van de praktijk werkten we al met digitale beeldvorming maar de kwaliteit ervan is recent erg verbeterd wat het vormen van een correcte diagnose ten goede komt.

Read More
142024feb

Team opnieuw compleet

Intussen is het kernteam van Dierenartsen De Nekker opnieuw compleet. Dierenarts Marjan is sinds eind januari terug van een iets langere vakantie. Wij willen graag dierenarts Joke van harte danken om enkele weken mee de goede zorgen voor onze klanten en patiëntjes voor haar rekening genomen te hebben!

Read More
92023sep

Zaterdag 9 sep 2023 – gesloten wegens werkzaamheden

Op zaterdag 9 september zullen wij gesloten zijn wegens noodzakelijke werkzaamheden. Om het comfort van – in de eerste plaats – onze patiëntjes maar zeker ook van hun baasjes en toch ook van onze medewerkers te verhogen wordt er airconditioning voorzien in onze praktijk. Dat wordt zaterdag 9 september geïnstalleerd en maandag 11 sept afgewerkt….

Read More
102023jun

Dierenartsen De Nekker gesloten op 10 juni 2023

Op zaterdag 10 juni 2023 zal Dierenartsen De Nekker gesloten zijn. Zowel onze dierenartsen als dierenartsassistenten volgen dan immers een ganse dag bijscholingen. Voor spoedgevallen kan je echter steeds terecht bij de dierenarts van wacht die je kan bereiken door altijd eerst ons standaard nummer 015/691 692 te bellen en dan op # te drukken….

Read More