142024jun

Nieuwe wachtdienst

Vanaf 4 mei 2024 zullen wij tussen 23u en 8u doorverwijzen naar Anicura Spoedkliniek Plantijn voor spoedgevallen. Voor 23u, tussen 8u en 9u en tijdens onze openingsuren kan je gewoon bij ons terecht in geval van nood (na telefonisch contact). Heb je een spoedgeval in het weekend? Dan wordt je overdag geholpen door een collega…

Read More
42024mrt

Sluiting praktijk

Dierenartsen De Nekker zal gesloten zijn van donderdag 21 t.e.m. zondag 24 maart vanwege een congres. Om jullie huisdieren nog betere zorgen te kunnen toedienen, volgen we regelmatig bijscholingen om helemaal bij te zijn met de nieuwste technieken en weetjes binnen de diergeneeskunde. Ons volledige team trekt daarom naar Manchester om het BSAVA congres bij…

Read More
242024feb

Maart = tandenmaand!

Gedurende de maand maart zet onze praktijk graag de tandverzorging van huisdieren in de kijker. Daarom geven wij 10% korting op tandbehandelingen en tandgerelateerde producten. Afspraken voor tandbehandelingen kunnen enkel telefonisch worden vastgelegd.

Read More
222024feb

RX Beeldvorming fel verbeterd

Met ondersteuning van X-Ray Verachtert Digital NV heeft Dierenartsen De Nekker geïnvesteerd in een update van de RX-apparatuur. Sinds opstart van de praktijk werkten we al met digitale beeldvorming maar de kwaliteit ervan is recent erg verbeterd wat het vormen van een correcte diagnose ten goede komt.

Read More
142024feb

Team opnieuw compleet

Intussen is het kernteam van Dierenartsen De Nekker opnieuw compleet. Dierenarts Marjan is sinds eind januari terug van een iets langere vakantie. Wij willen graag dierenarts Joke van harte danken om enkele weken mee de goede zorgen voor onze klanten en patiëntjes voor haar rekening genomen te hebben!

Read More