82021jan

N15 Bonheiden- Mechelen tijdelijk onderbroken vrij 15/1 – din 19/1

Beste klanten,

voor zij die vanuit onze praktijk naar Mechelen willen rijden met de auto, hou er a.u.b. rekening mee dat er vanaf 20u vrijdagavond 15/01 tot en met dinsdag 19/01 gewerkt zal worden aan de N15 van Bonheiden richting Mechelen en wel vanaf de verkeerslichten aan de Nekkerhal. Het autoverkeer zal dan omgeleid worden via de Nekkerspoelstraat. Voor voetgangers en fietsers is er geen probleem. De andere richting (van Mechelen richting Bonheiden) ondervindt geen hinder. Update 16/01: althans zo was het aangekondigd want ook de andere richting bleek plots afgesloten!

Voor meer info, een plannetje en hopelijk snel geüpdatete info, zie www.mecheleninbeweging.be

Vriendelijke groeten,

Team Dierenartsen De Nekker
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *