262021feb

23 maart 2021 12.00u – 13.00u gratis Webinar Sterilisatie/Castratie Hond

Je hond steriliseren of castreren? En zo ja, wanneer dan? Dit zijn veelgestelde vragen van hondeneigenaars wanneer ze een pup aanschaffen. Recentelijk onderzoek bracht enkele vernieuwingen aan het licht, waardoor sommige richtlijnen wijzigden en dus ook ons advies naar onze klanten toe. Wil je graag meer weten over je hond en deze ingreep? Schrijf je dan in voor de gratis webinar die je van thuis uit kan volgen! Dierenartsen van de dierenkliniek in Merelbeke (Universiteit Gent) geven je meer uitleg en een duidelijk advies. Zeker de moeite waard!

Inschrijven is gratis maar verplicht via een van de volgende 2 links:

link facebookpost

link website UGent

Succes.

Team Dierenartsen De Nekker
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *