312022jan

Sofie doet vanaf nu kattengedragsconsultaties

Beste klanten,

Zoals eerder vermeld heeft onze assistente Sofie Van den Brande een extra cursus rond kattengedrag gevolgd bij kattenexpert Anneleen Bru van Felinova. Sofie heeft deze cursus met succes afgerond en nu ze zich als kattenadviseur heeft bijgeschoold, kunnen we uit de startblokken schieten! Vanaf heden kunnen jullie voor problemen en vragen m.b.t. kattengedrag ook bij Sofie terecht tijdens een kattengedragsconsultatie. Niet alleen katten met ongewenst gedrag zijn welkom, maar ook mensen die graag de band tussen kat en baasje willen versterken en hun kat beter willen leren begrijpen, kunnen hiervoor bij haar terecht. Dergelijke consultatie kan telefonisch vastgelegd worden op afspraak. Voor meer informatie mag je ons zeker contacteren!

Team Dierenartsen De Nekker