42020mei

Corona – maatregelen voor de week vanaf maandag 4 mei

Beste klanten, in navolging van wat het crisiscentrum Covid-19 oplegt, mag ‘Dierenartsen De Nekker‘ haar activiteiten verderzetten. De door onze dierenartsen Marjan, Kenny en Joke ingeschatte niet-dringende en uitstelbare zorg wordt best nog uitgesteld.

De maatregelen van social distancing moeten maximaal in acht genomen worden. Dat betekent 1.5m afstand houden en waar dat niet kan – in onze consultatieruimtes bv. – is het dragen van een mondmasker of andere mond/neus bedekking verplicht.

Zoals eerder meegedeeld werkt ‘Dierenartsen De Nekker‘ voortaan ook uitsluitend op afspraak, de open consultaties werden definitief afgeschaft. Wel gaan we, vanaf maandag 4 mei,  terug onze standaard openingsuren benutten, i.e. maandag t/m vrijdag van 09.00u tot 19.30u en zaterdag van 10.00u tot 12.00u.

Verder vragen we vriendelijk om alleen te komen – slechts 1 begeleider per huisdier a.u.b., om even buiten te wachten als er zich al iemand aan de balie of in de wachtruimte bevindt en om niet cash te betalen.

Dank voor uw geduld en begrip.

Team Dierenartsen De Nekker