252020apr

Corona maatregelen blijven van kracht tijdens de week van 27 april – 3 mei

Beste klanten, zoals verwacht besliste de Nationale Veiligheidsraad op 24 april om voorlopig nog geen versoepeling van de Corona-maatregelen toe te staan. Concreet betekent dit voor Dierenartsen De Nekker dat wij al zeker nog tot 3 mei enkel spoedgevallen en zieke dieren zullen behandelen. Alle routine behandelingen stellen we uit tot daarna. We werken voortaan ook uitsluitend op afspraak, de open consultaties worden afgeschaft. Op zaterdag blijven we voorlopig ook gesloten. Verder vragen we om alleen te komen – slechts 1 begeleider per huisdier a.u.b., om even buiten te wachten als er zich al iemand aan de balie of in de wachtruimte bevindt, om steeds 1.5m afstand te bewaren en om niet cash te betalen. Het ziet er naar uit dat we vanaf 4 mei een aantal zaken gaan kunnen versoepelen. We berichten daar nog over. Dank voor uw geduld en begrip.


Team Dierenartsen De Nekker