242019dec

Let op: malafide website dierenarts van wacht! Bel steeds ons eigen nr 015/ 691 692

Op 23 december 2019 verspreidde de Orde der Dierenartsen een persbericht om diereneigenaars te waarschuwen voor de malafide website www.dierenarts-van-wacht.be en telefoonnummer 0904/69.005. Dit is nl. een dure betaallijn. Bovendien zijn dierenartsen waarnaar verwezen wordt, niet op de hoogte, vaak niet beschikbaar, niet uit de regio of behandelen ze zelfs geen kat en hond! De beheerder van deze website en betaallijn werd trouwens in het verleden al eens veroordeeld wegens diefstal.

Daarom 1 goede en niet onbelangrijke raad aan al onze klanten:

Heb je een spoedgeval en heb je een dierenarts van wacht nodig, op een feestdag, ’s nachts, tijdens het weekend, bel dan altijd ons eigen nummer 015/691 692 !

Indien wijzelf niet van wacht zijn, dan word je steeds doorgeschakeld naar de dierenarts uit regio Mechelen die op dat moment wel van wacht is én waarmee wij een beurtrol hebben afgesproken om wachtdiensten te delen.

Klanten van andere dierenartsen moeten overigens ook eerst hun eigen dierenarts contacteren. Hij/ zij is nl. verplicht hen ofwel zelf verder te helpen ofwel hen door te verwijzen naar een dierenarts waarmee hij/ zij voorafgaande afspraken maakte.

Die lokale wachtdienst waar wij deel van uitmaken betreft de volgende 8 dierenartspraktijken uit het Mechelse:

Dierenartsen De Nekker, Dierenartsenpraktijk Argos, Sara Geerens, Dirk Louis, Artemis Dierenartsen, Steven Verbist, Vets & Pets en Dierenarts Bart Vander Kuylen


Team Dierenartsen De Nekker