KATTENNIEUWSBRIEF APRIL 2023

Welkom bij de eerste kattennieuwsbrief van Dierenartsen De Nekker! Vanaf nu kunnen onze kattenbaasjes elk kwartaal een nieuwsbrief verwachten met updates over onze praktijk, gericht op katten. Hebben jullie ook een hond thuis? Dan komt er ook een aangepaste hondennieuwsbrief bij!

MAART = TANDENMAAND


Afgelopen maand passeerde onze jaarlijkse tandenmaand. Heel wat huisdieren lieten hun tanden reinigen en behandelen, het was weer een succes dankzij onze klanten! Plant u graag nog een tandcontrole? Dat kan ook online!

 

APRIL = ALLERGIEMAAND

Gedurende de hele maand april zal er gratis verzending zijn van bloedstalen voor allergietesten. Ook zullen alle allergiegerelateerde snoepjes, voeding en verzorgingsproducten aan 10% korting worden verkocht! Maak nu je afspraak voor een allergietest en bespaar bijna €20!

 

KATTENWEETJE VAN 'T KWARTAAL

Wist je dat een kat een strikte carnivoor is? Dit betekent dat onze katten vlees nodig hebben om te overleven en geen groenten of fruit verteren. Je kan katten dus niet veganistisch voederen, hoewel dit erg in opmars is. Kattenvoer kan wel een kleine hoeveelheid groenten en/of granen bevatten, maar zal dus hoofdzakelijk bestaan uit vlees. Een goede kattenvoeding heeft alle nodige ingrediënten al in de juiste porties samengebracht.

SYMPTOMEN ALLERGIE

Volg ons op sociale media!