HONDENNIEUWSBRIEF APRIL 2023

Welkom bij de eerste hondennieuwsbrief van Dierenartsen De Nekker! Vanaf nu kunnen onze hondenbaasjes elk kwartaal een nieuwsbrief verwachten met updates over onze praktijk, gericht op honden. Hebben jullie ook een kat thuis? Dan komt er ook een aangepaste kattennieuwsbrief bij!

MAART = TANDENMAAND

Afgelopen maand passeerde onze jaarlijkse tandenmaand. Heel wat huisdieren lieten hun tanden reinigen en behandelen, het was weer een succes dankzij onze klanten! Plant u graag nog een tandcontrole? Dat kan ook online!

APRIL = ALLERGIEMAAND

Gedurende de hele maand april zal er gratis verzending zijn van bloedstalen voor allergietesten. Ook zullen alle allergiegerelateerde snoepjes, voeding en verzorgingsproducten aan 10% korting worden verkocht! Maak nu je afspraak voor een allergietest en bespaar bijna €20! 

HONDENWEETJE VAN 'T KWARTAAL

Wist je dat een hond dankzij het snuffelen over de grond erg veel informatie ontdekt over zijn soortgenootjes? Hij kan met zijn neus bepalen welke hond er eerder was, hoe het met de hond gaat en wanneer hij daar langskwam. Eigenlijk een Facebookupdate die wordt doorgegeven via de neus!

SYMPTOMEN ALLERGIE

Volg ons op sociale media!