82022jun

Dierenartsen De Nekker gesloten op zaterdag 11 juni 2022

Op zaterdag 11 juni 2022 zal Dierenartsen De Nekker gesloten zijn. Zowel onze dierenartsen als dierenartsassistenten volgen dan immers een ganse dag bijscholingen.

Voor spoedgevallen kan je echter steeds terecht bij de dierenarts van wacht die je kan bereiken door altijd eerst ons standaard nummer 015/691 692 te bellen en dan op # te drukken. Je wordt dan doorverbonden naar de dierenarts van wacht waarmee wij een voorafgaande overeenkomst hebben afgesloten over het delen van wachtdiensten. Deze bevindt zich steeds tussen 1 km en max. 9 km van onze praktijk. Hij/ zij zal ons dan ook een consultatieverslag sturen van evt. geziene spoedgevallen.

Maandag 13 juni zijn wij weer open vanaf 09.00u.

Vriendelijke groeten,

Team Dierenartsen De Nekker