162022feb

Maart = tandenmaand!

Tijdens de maand maart spenderen we bij Dierenartsen De Nekker extra aandacht aan tandverzorging. Heel wat honden, katten, konijnen en knaagdieren hebben vroeg of laat al eens last van tandproblemen. De klachten kunnen gaan van een stinkende adem tot slecht eten en veel kwijlen. Tandproblemen zijn vaak te verhelpen door onder algemene verdoving de tanden te reinigen en na te kijken. Tandsteen wordt verwijderd, indien nodig worden slechte tanden getrokken en de boel wordt volledig gepoetst zodat je huisdier weer een “Collgatesmile” heeft! Daarnaast kunnen knaagdieren en konijnen tandproblemen hebben: doorgroeiende snijtanden, scherpe puntjes op de kiezen,… Ook dit kunnen wij verhelpen door een tandbehandeling. Plan in de maand maart een tandbehandeling voor je huisdier en geniet van 10% korting! Ook op tandgerelateerde producten kan je profiteren van deze korting. Voor meer informatie mag je steeds contact opnemen met onze praktijk. Tandbehandelingen kunnen enkel gepland worden na afspraak. 🦷🐾
Voorafgaande controles kunnen vanaf nu reeds ingepland worden aan 10% korting.