142022feb

Dierenartsassistente Lies versterkt het team

Dierenartsassistente Lies Van Hecke is het nieuwste gezicht bij Dierenartsen De Nekker. Lies behaalde haar diploma ‘Professionele bachelor in de Agro- en Biotechnologie, afstudeerrichting Dierenzorg’ aan de Hogeschool Geel in 2017. Na 4 jaar ervaring opgedaan te hebben in een dierenartsenpraktijk in het Leuvense heeft ze na haar zwangerschapsverlof in januari 2022 het team van Dierenartsen De Nekker versterkt. Lies heeft zich in deze 4 jaar bijgeschoold tot voedingsconsulent en assistent fysiotherapie. Bij haar kan je terecht met alle vragen over voeding. Zij zet zich graag in om een voedingsplan op te stellen en te zorgen dat jullie honden en katten in topconditie raken. Zij geeft ook met veel plezier bewegingsadvies. Lies zal samen met Sofie, vaak je eerste aanspreekpunt zijn bij Dierenartsen De Nekker. Van harte welkom, Lies!