152020nov

Wachtdienst 14/15 november 2020

Van zaterdag 14 november 8u tot en met maandagmorgen 16 november 8u is het de beurt aan  ‘Dierenartsen De Nekker‘ om de wachtdienst voor haar rekening te nemen. Dierenartsen De Nekker maakt deel uit van de ‘Wachtdienst Mechelen Centrum’ die 7 dierenartspraktijken* uit het Mechelse groepeert. Heb je dus dit weekend een noodgeval én ben je klant van één van de deelnemende praktijken, dan helpen Kenny en Marjan je dit weekend graag verder. Bel dan ons gewone nr 015/691 692. Ben je klant bij een andere dierenarts (dus geen van de 7 hieronder vermeld), gelieve dan de spoeddienst te contacteren waar hij/ zij (verplicht) naar verwijst.

* Dierenartsen De Nekker, Dierenartsenpraktijk Argos, Sara Geerens, Dirk Louis, Artemis Dierenartsen, Steven Verbist en Dierenarts Bart Vander Kuylen.
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *