DSC_0023_vierkantlow

Marjan Fock, dierenarts

Marjan studeerde in 1996 af als dierenarts in Gent. Na haar studie werkte zij vele jaren in groepspraktijken in Groot- Brittannië. Na drie jaar Isle of Wight en zes jaar Glasgow in Schotland wenkte een nieuw avontuur. Zij werkte 2 jaar in het Midden-Oosten in een praktijk in Doha, Qatar en nadien nog een jaar in Abu Dhabi. Vervolgens trok ze voor 3 jaar naar Vancouver, Canada waar ze werkte bij de BCSPCA, de Canadese dierenbescherming in de provincie British Colombia. Nadien kwam ze terug naar het Europese continent om opnieuw in Engeland praktijken op freelance basis te versterken. In al deze praktijken verzorgde zij de algemene diergeneeskunde, de chirurgie en de spoedconsultaties. In april 2015 opende ze samen met echtgenoot Koen "Dierenartsen De Nekker" in Bonheiden.  Marjan is ook actief lid van de regionale dierenartsenvereniging Rivierenland en redacteur van het magazine van de Vlaamse Dierenartsenvereniging.

kenny

Kenny Vanden Broeck, dierenarts

Kenny studeerde af in Gent in 2005. Hij werkte eerst een jaar op de faculteit diergeneeskunde via een Small Animal Rotating Internship. Daarna werkte hij bijna 12 jaar bij dierenartsenpraktijk Sirius. Vanaf juli 2018 kwam Kenny het team van Dierenartsen De Nekker versterken. Zijn allround ervaring als eerstelijnsdierenarts is zijn troef.

Naast alle aspecten van eerstelijnsdiergeneeskunde heeft Kenny een speciale interesse in weke delen chirurgie, konijnen en knaagdieren en vogels.

kurt 1

Kurt Walraven, dierenartsassistent

Kurt studeerde in 2013 af te Geel als ‘professionele bachelor in de Agro- en Biotechnologie, afstudeerrichting Dierenzorg’; als dierenartsassistent dus.

Hij had eerder al een lerarendiploma secundair onderwijs behaald maar volgde zijn passie en herschoolde zich. Hij werkte gedurende 2 jaren bij Dierenkliniek VvD in Berchem maar koos ervoor om voor een kleinere en nieuwe praktijk te werken waar er meer ruimte mogelijk is voor een persoonlijkere aanpak en waar hijzelf ook tal van mogelijkheden vindt tot zelfontplooiing. Sinds december 2016 werkt hij bij Dierenartsen De Nekker waar je hem aan de balie kan vinden als aanspreekpunt voor klanten. Ook voor vragen in verband met voeding of anti-parasitaire producten kan je bij hem terecht. Kurt neemt graag de tijd om zich bij te scholen in o.a. microscopie, anesthesie, gedrag… Dit alles met het oog op een zo goed mogelijke begeleiding van patiënten  voor-, tijdens en na ingrepen en/of behandelingen. Je zal hem daarom vaak terugvinden in de hospitalisatieruimtes om de recovery van je huisdier zo goed mogelijk op te volgen. Kurt heeft een speciale interesse in pluimvee en vogels.

DSC_0110_vierkantlow

Koen Van Looy, administratieve ondersteuning

Koen studeerde in 1996 af als Licentiaat Handelswetenschappen aan de toenmalige EHSAL te Brussel. Samen met Marjan trok Koen meteen na zijn studies eerst naar Engeland en dan naar Schotland waar hij werkte voor IBM en Damovo om nadien in Qatar terecht te komen in de wereld van internationale sportevenementen, of toch de organisatie daarvan. Dit bracht hem van de Asian Games naar de Olympische en Paralympische Spelen van Vancouver 2010, Londen 2012 en Sochi 2014. Voortaan neemt Koen voornamelijk de administratieve ondersteuning van Dierenartsen De Nekker voor zijn rekening en bekommert hij zich om alle niet-klinische taken (waarvan schoonmaken er één is 😊).  Koen is ook redacteur van het VDV-Magazine, maandelijks vaktijdschrift van de Vlaamse Dierenartsenvereniging.