Marjan Fock, dierenarts

Marjan studeerde in 1996 af als dierenarts in Gent. Na haar studie werkte zij vele jaren in groepspraktijken in Groot- Brittannië. Na drie jaar Isle of Wight en zes jaar Glasgow in Schotland wenkte een nieuw avontuur. Zij werkte 2 jaar in het Midden-Oosten in een praktijk in Doha, Qatar en nadien nog een jaar in Abu Dhabi. Vervolgens trok ze voor 3 jaar naar Vancouver, Canada waar ze werkte bij de BCSPCA, de Canadese dierenbescherming in de provincie British Colombia. Nadien kwam ze terug naar het Europese continent om opnieuw in Engeland praktijken op freelance basis te versterken. In al deze praktijken verzorgde zij de algemene diergeneeskunde, de chirurgie en de spoedconsultaties. In april 2015 opende ze samen met echtgenoot Koen "Dierenartsen De Nekker" in Bonheiden.  Marjan is ook actief lid van de regionale dierenartsenvereniging Rivierenland en redacteur van het magazine van de Vlaamse Dierenartsenvereniging.

Kenny Vanden Broeck, dierenarts

Kenny studeerde af in Gent in 2005. Hij werkte eerst een jaar op de faculteit diergeneeskunde via een Small Animal Rotating Internship. Daarna werkte hij bijna 12 jaar bij dierenartsenpraktijk Sirius. Vanaf juli 2018 kwam Kenny het team van Dierenartsen De Nekker versterken. Zijn allround ervaring als eerstelijnsdierenarts is zijn troef.

Naast alle aspecten van eerstelijnsdiergeneeskunde heeft Kenny een speciale interesse in weke delen chirurgie, konijnen en knaagdieren en vogels.

Lauren Goossens, dierenarts*

Lauren studeerde in 2018 af in Gent. Gedurende een half jaar combineerde zij een deeltijdse functie in een eerstelijns praktijk aan de Belgische kust met haar deeltijdse werk in de praktijk van Dr. Capiau, docent en oogspecialist aan de faculteit diergeneeskunde. Sinds april 2019 vervulde zij een parttime functie in het team van Dierenartsen De Nekker. Naast alle aspecten van eerstelijnsdiergeneeskunde heeft zij een speciale interesse voor oogheelkunde en interne geneeskunde.  

*Vanaf december 2019 aanvaardde Lauren een internship van 1 jaar in een grote kliniek in Noord-Ierland. Ze werkt bijgevolg niet langer bij Dierenartsen De Nekker. Wij wensen haar alle succes met haar nieuwe avontuur!

Kurt Walraven, dierenartsassistent

Kurt studeerde in 2013 af te Geel als ‘professionele bachelor in de Agro- en Biotechnologie, afstudeerrichting Dierenzorg’; als dierenartsassistent dus. Hij had eerder al een lerarendiploma secundair onderwijs behaald maar volgde zijn passie en herschoolde zich. Na 2 jaar in een grote praktijk te hebben gewerkt koos Kurt sinds december 2016 voor Dierenartsen De Nekker waar je hem aan de balie kan vinden als aanspreekpunt voor klanten. Ook voor vragen in verband met voeding of anti-parasitaire producten kan je bij hem terecht. Kurt neemt graag de tijd om zich bij te scholen in o.a. microscopie, anesthesie, gedrag… Dit alles met het oog op een zo goed mogelijke begeleiding van patiënten  voor-, tijdens en na ingrepen en/of behandelingen. Kurt heeft een speciale interesse in pluimvee en vogels.

Sofie Van den Brande, dierenartsassistent

Sofie studeerde in 2018 af te Sint-Niklaas als dierenartsassistent, of officieel ‘professionele bachelor in de Agro- en Biotechnologie, afstudeerrichting Dierenzorg’. Sinds maart 2019 versterkt ze het team van Dierenartsen De Nekker. Met haar vriendelijk enthousiasme zal Sofie, net als Kurt, vaak het eerste aanspreekpunt voor klanten zijn, zowel aan de balie als telefonisch.  Voor vragen in verband met voeding of anti-parasitaire producten kan je voortaan dus ook bij haar terecht. Sofie heeft zelf twee katten en twee paarden. Ze heeft speciale interesse in het gedrag van katten. In haar vrije tijd is ze een fervent paardenliefhebber.

Koen Van Looy, administratieve ondersteuning

Koen studeerde in 1996 af als Licentiaat Handelswetenschappen aan de toenmalige EHSAL te Brussel. Samen met Marjan trok Koen meteen na zijn studies eerst naar Engeland en dan naar Schotland waar hij werkte voor IBM en Damovo om nadien in Qatar terecht te komen in de wereld van internationale sportevenementen, of toch de organisatie daarvan. Dit bracht hem van de Asian Games naar de Olympische en Paralympische Spelen van Vancouver 2010, Londen 2012 en Sochi 2014. Voortaan neemt Koen voornamelijk de administratieve ondersteuning van Dierenartsen De Nekker voor zijn rekening en bekommert hij zich om alle niet-klinische taken (waarvan schoonmaken er één is 😊).  Koen is ook redacteur van het VDV-Magazine, maandelijks vaktijdschrift van de Vlaamse Dierenartsenvereniging.