212018jun

Van zaterdag 23 juni 9u tot en met maandagmorgen 25 juni 8u is het de beurt aan  ‘Dierenartsen De Nekker‘ om de wachtdienst voor haar rekening te nemen. Dierenartsen De Nekker maakt deel uit van de ‘Wachtdienst Mechelen Centrum’ die  9 dierenartspraktijken* uit het Mechelse groepeert. Heb je dus dit weekend een noodgeval én ben je klant van één van de deelnemende praktijken, dan helpt Marjan je graag verder. Bel dan ons gewone nr 015/691 692. Ben je klant bij een andere dierenarts (dus geen van de 9 hieronder vermeld), gelieve dan de spoeddienst te contacteren waar hij/ zij naar verwijst.

* Dierenartsen De Nekker, Dierenartsenpraktijk Argos, Sara Geerens, Dirk Louis, Artemis Dierenartsen, Dierenartsenpraktijk Sirius, Steven Verbist, Vets & Pets en Dierenarts Bart Vander Kuylen.